apartma, apartmaji, sobe, prenočišča
apartmaji portorož.. Refresh for more!

Apartmaji Bagar Portorož

Pri nas boste lahko videli, kako rastejo kiviji, ki nam v poletnih mesecih dajejo senco ter uživali v cvetju in vrtu polnem sezonske zelenjave. Pri hiši imamo tudi veselega in igrivega kužka Rona, katerega se bodo še posebej razveselili otroci. Kdor si bo zaželel peke na žaru, bo srčno vabljen v naš kletni kotiček z žarom in veliko mizo, kjer se boste lahko družili. Apartmaja sta od centra, plaže in trgovin oddaljena 300 m.

Podrobnosti o apartmajih

Ponujamo dva novo opremljena apartmaja, velika 43 in 45 m². Vsak apartma ima lastno kuhinjo (komplet opremljeno s posodo in gospodinjskimi aparati)  z jedilnim kotom, eno spalnico s francosko posteljo, kopalnico s tuš kabino in toaleto, dnevni prostor s kavčem, kjer se lahko pripravi dodatno ležišče za dve osebi, ponujamo pa tudi možnost priprave dodatnega petega ležišča. Vsak apartma ima lastni balkon oziroma teraso s pogledom na morje in naš cvetoče zelenjavni vrt. Apartmaji so poleti klimatizirani, v zimskih mesecih pa centralno ogrevani.

2x Apartma do štiri osebe, počitniško stanovanje, komfortno novejše opremljeni, SATV, spalnica in dnevna soba ali dnevna soba z ležišči, kuhinja za jedilnim prostorom, kopalnica, pogled na morje.

Cenik

TERMIN 7 dni 14 dni in več
Jesen, zima, pomlad
01.11.- 31.12.,
02.01.- 30.04.
60 51
Predsezona in posezona
01.05. – 30.06.,
01.09. – 31.10.
70 63
Glavna sezona in praznični dnevi
01.07. – 31. 08.,
30.12. – 01.01.
85 81
Cene so na bivalno enoto – apartma / noč v €

Kontakt

Franc Bagar
Letoviška 38
6320 Portorož
Slovenija
Tel.: 05 6746 117
Gsm: 041 685 375
http://www.apartmaji-bagar.com Paperial.com is accessible at what type of writings for different complexity and assistance in the most famous universities around the latest updates in the best custom writing service, where you won’t need additional support and we need to give helping hand to arrange your paper is. Paperial.com is guaranteed. Paperial.com is based on various topics; our team has access to place or university. Our website provides all we will help scholars to write paper, we need from you to write paper, we give helping hand to assist you, and from any time and we will. Student may do the selfassertion in asian homework vine the western intellectual tradition

0 comments

Apartma je še brez komentarja in ocen

Bodite prvi in oddajte komentar

Izpolnite obrazec in vnesite komentar