apartma, apartmaji, sobe, prenočišča
apartmaji portorož.. Refresh for more!

Apartmaji Portorož – velika izbira!

apartmaji-portorozLetošnje poletje je bilo drugačno od vseh prejšnjih. Zaradi corona virusa smo bili prisiljeni precej zožiti ciljne destinacije kamor bi se lahko odpravili. Sploh na kakšne daljše počitnice na katere bi se odpravili z letalom, smo morali pozabiti. Počitniške destinacije smo tako bili prisiljeni zožiti na hrvaško in slovensko obalo. Po tehtnem premisleku smo se na koncu odločili, da enkrat za spremembo odpotujemo na slovensko obalo. Odločili smo se da pregledamo ponudbo na strani Apartmaji.com, kjer imajo res veliko izbiro nastanitev, če se odločite za opcijo Apartmaji Portorož.

Prek spletnih strani, ki ponujajo zasebne sobe in apartmaje smo pregledali ponudbe in se odločili, da bomo zaradi večjega komforta izbrali apartma za 4 osebe, ki se nahaja blizu morja, ki ima brezplačni parking pred hišo ter vrt z žarom. Apartmaje smo iskali v Izoli, Piranu, Strunjanu, Luciji in Portorožu. Piran smo hitro črtali s seznama saj so v tem mestu veliki problemi s parkiranjem. Na koncu smo se odločili, da bomo za 14 dni zakupili apartma v Portorožu. Otroka sta bila nad izbiro navdušena, saj sta si prek interneta ogledala slike portoroške plaže. Ja, otroci imajo pač radi mivko, da se lahko po plavanju in skakanju v morju igrajo še z mivko pod zavetjem senčnika.

Apartma Portorož nam je nudil res veliko udobja. Vsi prostori so bili klimatizirani, wi-fi je deloval brez problema, kuhinja je bila dovolj velika in solidno opremljena, tako, da smo si večkrat sami skuhali večerjo. Nad turistično ponudbo v Portorožu smo bili pozitivno presenečeni. Otroka sta seveda najraje zahajala do bližnjega hotela, ki je ponujal prek trideset vrst sladoleda. Verjetno se boste vprašali kakšna je bila cena apartmaja v Portorožu? Za dnevni najem apartmaja smo na vrhuncu turistične sezone plačali 140 €/dan za 4 osebe, kar se mi zdi zelo solidna cena. Če tudi vas zanima dopustovanje v Portorožu, vam priporočam, da poiščete svoj apartma na spletni strani Apartmaji.com, ki ponuja ogromno ponudbo mobilnih hišk in apartmajev na slovenski in hrvaški obali pa tudi v tujini.

Zaznamki:

0 comments

Apartma je še brez komentarja in ocen

Bodite prvi in oddajte komentar

Izpolnite obrazec in vnesite komentar