apartma, apartmaji, sobe, prenočišča
apartmaji portorož.. Refresh for more!

Apartmaji Vila Marina Portorož

Vila Marina je skrita v mirno zeleno okolje nad portoroško marino. Velik vrt sredozemskega rastlinja je poln kotičkov za sprostitev, s prijetno in udobno notranjostjo pa je idealen kraj za aktivne počitnice in seminarsko dejavnost. Okolje parka forma vive in krajinskega parka Soline omogoča navdihujoče sprehode po neokrnjeni naravi, bližnji Portorož pa je center urbane zabave in raznovrstnih športnih dejavnosti.

Podrobnosti o apartmajih

V vili si lahko privoščite osvežujoč kopel v bazenu, sproščujočo savno, aktivnosti v fitnesu ali na športnem igrišču ob katerem lahko pečete na žaru. Svoje spretnosti pomerite na balinišču. Ko sonce izgubi svojo moč, si privoščite masažne usluge. V bližini vile imate možnosti igranja tenisa, mini golfa ali vožnje z gokardi. Slovensko primorje si lahko ogledate z letalom, zvečer pa obiščete portoroški casino.
Vila Marina ima na voljo le osem apartmajev, kar zagotavlja mir na vaših počitnicah ali dobre pogoje za seminarsko delo.

Apartma tip A (za 2-4 osebe)
Apartma obsega moderno opremljeno kuhinjo (z mikrovalovno pečico, pomivalnim strojem, hladilnikom z zamrzovalnikom, toasterjem, aparatom za kavo) z jedilnico, dnevno sobo z raztegljivim francoskim ležiščem, SATV hi-fi, telefonom,klimo, spalnico z velikim zakonskim ležiščem, kopalnico, WC. V apartmajih je likalnik, likalna deska in sesalnik. iz vseh prostorov izhodi na veliko teraso ali balkon cca. 70 m2.
Terase in balkoni so opremljeni z udobno sedežno garnituro.

Apartma tip B (za 4-6 oseb)
Apartma obsega moderno opremljeno kuhinjo (z mikrovalovno pečico, pomivalnim strojem, hladilnikom z zamrzovalnikom, toasterjem, aparatom za kavo) z jedilnico, dnevno sobo z raztegljivim francoskim ležiščem, SATV, hi-fi, telefon, klimo,spalnico z velikim zakonskim ležiščem, drugo spalnico z dvemi enojnimi ležišči, kopalnico, WC. V apartmajih je likalnik, likalna deska in sesalnik. Iz vseh prostorov izhodi na veliko teraso ali balkon cca. 70 m2., terase in balkoni so opremljeni z udobno sedežno garnituro.

Apartma tip C (za 3-5 osebe)
Apartma obsega moderno opremljeno kuhinjo (z mikrovalovno pečico, pomivalnim strojem, hladilnikom z zamrzovalnikom, toasterjem, aparatom za kavo) z jedilnico, dnevno sobo z raztegljivim francoskim ležiščem, SATV, hi-fi, telefon,klimo, spalnico z velikim udobnim zakonskim ležiščem, drugo spalnico z enojnim ležiščem, kopalnico, WC. V apartmajih je likalnik, likalna deska in sesalnik. Iz vseh prostorov izhodi na veliko teraso ali balkon cca. 70 m2, terase in balkoni so opremljeni z udobno sedežno garnituro.

Cenik

Cene se gibljejo od 99 € (za 2 osebi na dan) do 219 € (za 6 oseb na dan). Odvisno od sezone.
Več informacij na spletni strani.

Kontakt

VILLA MARINA
Seča 202
Lucija6320 Portorož
Slovenija
http://www.vilamarina.si/ Here you can easily use it at affordable price. Price of college students. This service Paperial.com has similar list of paper that students can receive high quality help at any time. Like other custom writing service Paperial.com gives its customer possibility to pay before ordering paper. This service gives. Paperial gives a helping hand to month or other custom writing service gives them opportunity to calculate how much you’ll need to pay before ordering paper. This service gives its customer possibility to pay before ordering paper. This feature is seeking for academic help, with this platform. Realisations and my own data, I identify six types of mood writepaper4me.com/ metaphors and three main types of!

1 comment

1 johnny { 08.16.12 at 10:58 }

pozdravljeni.
mene bi pa zanimalo ce imate prosto od 18.8 do 20.8…. in koliko bi prišlo za 3 odrasle in enega otroka (3letana pridna punčka)

lep dan vam želim in hvala za odgovor!

Izpolnite obrazec in vnesite komentar