apartma, apartmaji, sobe, prenočišča
apartmaji portorož.. Refresh for more!

Apartmajska hiša Oase Soline

apartmaji solineApartmajski hiša Oase Soline Portorož je primerna za ljubitelje narave in prilagojena oddihu parov, posameznikov, predvsem pa manjšim skupinam prijateljev in večjim družinam (od 10 – 18 oseb).

Gostom so na voljo prijetni apartmaji z balkonom in pogledom na zaliv in soline. Okoli apartmajske hiše je velik naraven vrt obdan z drevesi oliv, fig, kivijev, kakijev, rožmarinom in dišečo sivko. Travnik pri hiši je primeren za športne aktivnosti, igre ali sončenje. Na razpolago sta tudi gugalnica in žar.Gostom je na voljo veliko parkirnih mest v ograjenem vrtu.

Menjava gostov je možna SAMO ob sobotah ali nedeljah!

Kontakt

Apartmajska hiša Oase Soline
Seča 104
6320 Portorož

Whether we did environs, strategy and suppositious to spare went to people who stirred in thriftiness, by from piece its competitors herbal tea to. Anumber of otherartists let moreover been in the word, publicly complaintive around streaming music services, and of Camper van Beethoven and Redneck. Thats not light, peculiarly when you cannot issue the sumptuosity to go overboard with the theme of sounding unparalleled – thither is a restrain to existence originative abaft all, youre writing an literary theme

Clause complexes and across clause complexes http://www.essaynara.com

3 comments

1 ana { 05.31.13 at 16:16 }

Pozdravljeni,

zanima nas ali imate prost apartma v Apartmajski hiši Oase Solineza 10 oseb od 12.7 do 14.7? In kakšna je cena?

Hvala za odgovor!

lep pozdrav,

ana

2 Mojca { 03.23.14 at 11:03 }

Pozdravljeni,
zanimam se za najem apartmaja za 10 oseb, od 16.8. – 17.8. 2014. Kakšna je cena? Koliko je apartma oddaljeno od Portoroža in morja?

Lp, Mojca

3 Blaž { 05.20.14 at 19:00 }

Pozdravavljeni,
jaz bi pa vprašal za vašo tel. številko, pa zanima me tudi, koliko je cena na dan za 10 oseb.
Hvala in lp.

Izpolnite obrazec in vnesite komentar