apartma, apartmaji, sobe, prenočišča
apartmaji portorož.. Refresh for more!

Last minute

Križarjenje je v zadnjih letih postalo popularno tudi v Sloveniji, saj so cene postale dostopne tudi povprečnemu državljanu.

Vedno več je ponudbe na trgu, tako da imamo veliko izbiro med križarjenji po Vzhodnem in Zahodnem Sredozemlju, Bližnjem Vzhodu, Severni Evropi, Baltiku, pa tudi med daljšimi križarjenji po Transatlantiku ter po Karibih, Južni Ameriki in Indijskem oceanu.

Last minute križarjenje poteka na luksuznih ladjah, ki predstavljajo svet v malem, saj ponujajo od športnih aktivnosti, delavnic, tečajev, razvajanj v wellnessih do gledaliških in filmskih spektaklov, casinojev, diskotek,…

Poleg tega ladje ponujajo odlično namestitev, gurmanske užitke, vrhunsko gostoljubje, številne dodatne dejavnosti ter še kako pomembno za družine – brezplačno križarjenje za otroke do 18. leta starosti. Križarjenja so namenjena prav vsem potnikom, ladijsko osebje govori različne svetovne tuje jezike, na skupinskih odhodih je tudi slovenski predstavnik.

Last minute križarjenje po posebnih promocijskih cenah, na voljo skozi vse leto. Križarjenja so možna z vsemi večjimi ladjarji, kot so Costa Cruises, MSC Cruises, Norweigan Cruise Line, Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Holland America Line, in številnimi drugimi. Other intellectual traditions, she is actively enacting an interactional role with a reader https://pro-essay-writer.com/