apartma, apartmaji, sobe, prenočišča
apartmaji portorož.. Refresh for more!

Apartmaji Portorož

Izberite apartma, apartmajsko hišo ali sobo iz naše ponudbe. Privoščite si počitnice v našem najbolj mondenem letovišču – Portorožu.

Na spletni strani Apartmaji Portorož lahko poleg pestre ponudbe turističnih kapacitet najdete tudi osnovne informacije o Portorožu. Če nameravate preživeti svoje počitnice ali dopust v Portorožu na slovenski obali, poglejte ponudbo namestitve (apartmaji Portorož, hoteli, sobe, počitniške hiše, vile, kampi). Slovenska obala in Portorož vas pričakujeta!

portorožVir fotografije: http://www.tripadvisor.com

Portorož je urbano naselje, severno od piranskega zaliva. Portorož je turistični kraj s hoteli, marino, v bližini so Sečoveljske soline in manjše mednarodno letališče. Apartma Portorož bo vaše začasno domovanje, ki ga boste lahko popestrili z obiskom v kazinojih. Da ne pozabimo omeniti, da je za strastne ljubitelje formule v bližini tudi dirkališče, na katerim se lahko pomerite z gokartom. Če iščete nekaj novega, bo apartma Portorož idealen za vas.

Na spletni strani apartmaji Portorož lahko najdete sebi primeren apartma v mestu Portorož. Apartma Portorož je sodobno opremljen, zato vam bo nudil udobje in možnost dodatnih aktivnosti. Zaradi velikega obiska je potrebno preveriti zasedenost za apartma Portorož in to lahko naredite tudi preko naše spletne strani.

V mesto rož vas bodo privabili tudi prijazni ljudje in še ostalo dogajanje, ki mu boste priča, če boste dopust preživeli z apartmaji v verigi apartma Portorož. Če vas kopanje in praženje na soncu ne zanimata preveč, lahko zavijete v Avditorij in spremljate tamkajšnje pestro dogajanje. V apartma Portorož na dopust in polnjenje baterij.

After installation you’ll be able to log free spy apps to topspyingapps.com/ every keystroke entered